Antena 3 îi invită pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la dezbatere

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2019 1039 ori
Google+ WhatsApp
Antena 3 îi invită pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la dezbatere
Antena 3 îi invită pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la dezbatere

Mihai Gâdea a anunțat, marți seară, că Antena 3 îi invită în mod oficial pe cei doi candidați la prezidențiale din turul doi, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, la o dezbatere transmisă în direct de toate posturile trustului.

"În această seară fac un anunț important. Trustul nostru de presă care a înțeles rolul său foarte important de a-i informa pe oameni, de a le oferi absolut toate lucrurile de care au nevoie pentru a vota în cunoștință de cauz în mai puțin de două săptămâni, a luat o decizie foarte importantă.

Îi invităm pe ambii candidați pentru interviuri - cred că este foarte important ca publicul nostru să aibă șansa de a-i întâlni prin intermediul transmisiilor pe care le putem realiza și această invitație este una oficială pe care o lansăm în acestă seară.

În condițiile în care vor agrea o confruntare, o dezbatere, trustul nostru de presă pune la dispoziție tot ceea ce avem: 5 posturi de televiziune, care vor transmite simultan, 2 rețele de radio și 12 platfome on-line. Însumate audiențele este vorba de un public de aproape 12.000.000.

Mai mult decât atât, ne oferim transmisia live gratis tuturor celorlalte posturi de televiziune care vor dori să o preia. Și pentru a nu fi niciun fel de sentiment că jurnaliștii ar putea să fie mai simpatici cu unii sau cu alții, îi invităm pe cei mai importanți jurnaliști de la primele 3 posturi de televiziune de știri pentru a modera o astfel de dezbatere", a spus Mihai Gâdea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.