Andrei Volosevici, primul atac vadit la primarul Adrian Dobre

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2019 Actualizat: 12 Noiembrie 2019 1507 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Volosevici, primul atac vadit la primarul Adrian Dobre
Andrei Volosevici, primul atac vadit la primarul Adrian Dobre

Fostul primar al Ploiestiului Andrei Volosevici a lansat, in aceasta seara, primul atac la actuala administratie locala. Intr-un mesaj postat pe Facebook, Volosevici acuza iresponsabilitate din partea primarului Adrian Dobre si a consilierilor locali in cazul a doua proiecte ce urmeaza a fi aprobate in sedinta de maine a CL Ploiesti.

 

Iata declaratia fostului edil:

"Am hotarat ca de astazi sa incep sa va exprim punctul de vedere fata de anumite proiecte administrative din Ploiesti.
Adresez pe aceasta cale o rugaminte respectuoasa membrilor Consiliului Local Ploiesti si executivului primariei cu privire la posibilitatea de a proroga si reanaliza proiectele de hotarare supuse dezbaterii maine, 13 noiembrie, ce au ca obiectiv construirea a doua gradinite in Ploiesti.
In luna decembrie a anului 2018, prin hotarari adoptate de Consiliul Local, ce au aprobat indicatorii tehnico-economici ai celor doua gradinite si accesarea fondurilor europene pentru aceste obiective, s-a stabilit o contributie financiara a primariei de 2% din valoare, mai exact, 330.442,7 lei pentru obiectivul din Aleea Strunga, respectiv 326.795,13 lei pentru obiectivul situat in Bulevardul Petrolului.
Proiectele de hotarare de maine, care modifica in plus si indicatorii tehnico-economici (pentru considerente pe care nu le inteleg) stabilesc contributia primariei, deci obligatia financiara pentru urmatorii ani, la aproximativ 70% din valoare, adica de aproximativ 30 de ori mai mult, respectiv 9.608.435 lei pentru obiectivul din Aleea Strunga si 9.737.391 lei pentru obiectivul din Bulevardul Petrolului, reprezentand o diferenta de aproximativ 18.688.000 lei fata de proiectele initiale.
Evident, sunt un sustinator al dezvoltarii infrastructurii prescolare, ideal prin fonduri europene, dar consider imensa contributia financiara a bugetului local, in acest caz, si putin sustenabila in viitoarele bugete.
Va propun sa analizati aceasta situatie si sa luati in calcul si alte variante posibile.".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.