Pitipoancele si amantele din PNL, numite azi de Orban in companiile de stat

Publicat in Politica 11 Noiembrie 2019 Actualizat: 15 Noiembrie 2019 91153 ori
Google+ WhatsApp
Pitipoancele si amantele din PNL, numite azi de Orban in companiile de stat
Pitipoancele si amantele din PNL, numite azi de Orban in companiile de stat

S-a schimbat ceva? Carcalacii lihniți ai PNL iau cu asalt locurile pesediștilor alungați! Val de numiri făcute de Orban, cel care zicea că pune competenți! Unul e avocat la PSD!

VEZI AICI REDUCERILE DE 90% LA EMAG DE BLACK FRIDAY

Adunarea Generală a Acţionarilor Transelectrica va decide, peste două săptămâni, numirea a noi membri în Consiliul de Supraveghere, tot provizorii, propuşi de Secretariatul General al Guvernului. Compania a fost recent mutată de la Economie la SGG, , scrie Economica.net.

Iată ce scrie în convocatorul AGA Transelectrica pentru data de 26 noiembrie, conform Economica.net.

VEZI AICI REDUCERILE DE 90% LA EMAG DE BLACK FRIDAY

“Propunerile Secretariatului General al Guvernului pentru numirea în calitate de membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie sunt următoarele: Popescu Luiza, cu domiciliul în Bucureşti, inginer Burduja Sebastian, cu domiciliul în Bucureşti, economist Badea Jean, cu domiciliul în Bucureşti, informatician Comănescu Jean-Valentin, cu domiciliul în Bucureşti, economist Burlacu Oleg, cu domiciliul în Bucureşti, avocat Goicea Adrian, cu domiciliul în Bucureşti, economist Stan-Olteanu Manuela Petronela, cu domiciliul în Voluntari, jurist”.

Stan-Olteanu Manuela Petronela este momentan preşedinte neexecutiv al Romgaz. De-a lungul timpului a lucrat la ACROPO (agenţia de supraveghere a operaţiuniulor offshore), iar în timpul Guvernului PSD a fost consilier personal la SGG, preşedinte al CA la Conpet, administrator la Uzina Termică Midia, doar pentru a enumera câteva din ultimele funcţii. 

Avocatul Burlacu Oleg a fost vicepreşedinte al PNL Bucureşti şi membru al Consiliului Local al Sectorului 5, a fost candidat la parlamentare pe listele PNL. Potrivit relatărilor din presă, ar fi acum avocat al Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi apropiat al edilului Daniel Florea.

VEZI AICI REDUCERILE DE 90% LA EMAG DE BLACK FRIDAY

Jean Badea este șeful de cabinet al ministrului Educației, Monica Anisie. Jean Badea – directorul de cabinet al noului ministrul al Educației, fost șef al serviciului informatizare din cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) și fost director de cabinet al Monicăi Anisie și în mandatul acesteia de secretar de stat deținut în 2016.

Jean-Valentin Comănescu. Este consilier local PNL în sectorul 4.

Adrian Goicea (fost country manager al IberdrolaRenovables Romania)

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.