Noi investitori in judetul Prahova. Bogdan Toader a primit, astazi, o delegatie din Macedonia de Nord

Publicat in Politica 07 Noiembrie 2019 650 ori
Google+ WhatsApp
Noi investitori in judetul Prahova. Bogdan Toader a primit, astazi, o delegatie din Macedonia de Nord
Noi investitori in judetul Prahova. Bogdan Toader a primit, astazi, o delegatie din Macedonia de Nord

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Andrei Toader, a primit joi, 7 noiembrie, vizita unei delegații conduse de Zoica Apostolska, Ministrul Investițiilor Străine din Republica Macedonia de Nord.

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, suit and indoor

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a avut drept scop prezentarea condițiilor de investiții de pe piața nord-macedoneană dar și identificarea unor modalități concrete de impulsionare a schimburilor comerciale dintre cele două părți, în contextul în care Republica Macedonia de Nord este în tratative pentru a deveni membru NATO si UE.

Președintele Bogdan Toader a prezentat potenţialul economic şi investiţional al județului, precum şi proiectele aflate în derulare la nivelul Consiliului Județean. S-a acordat o atenţie deosebită parcurilor industriale administrate de Consiliul Judeţean, evidenţiindu-se importanţa facilităţilor oferite de către acestea.

Totodată, în cadrul întâlnirii au mai fost purtate discuții concrete menite să contribuie la demararea unor proiecte reciproc avantajoase în domeniul industrial și agricol, Macedonia de Nord având o economie deschisă bazată pe stimularea comerțului exterior.

Image may contain: 9 people, people smiling, people standing and suit

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office