Iohannis - in 4 ani nu a dat niciun interviu, nu a participat la nicio dezbatere si nu accepta jurnalisti combativi

Publicat in Politica 07 Noiembrie 2019 13861 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis - in 4 ani nu a dat niciun interviu, nu a participat la nicio dezbatere si nu accepta jurnalisti combativi
Iohannis - in 4 ani nu a dat niciun interviu, nu a participat la nicio dezbatere si nu accepta jurnalisti combativi

Jurnalista Sorina Matei a facut o paralela intre Klaus Iohannis si alti doi sefi de stat, poate cei mai importanti, Vladimir Putin si Donald Trump, in privinta comportamentului politic.

Sorina Matei a concluzionat ca presedintele Iohannis este singurul care, in 4 ani, nu a dat niciun interviu, nu a participat la nicio dezbatere si nu accepta jurnalisti combativi.

"*Vladimir Vladimirovici Putin este un fost ofiţer şi şef KGB, care ocupă a 4-a oară funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse.
*Vladimir Vladimirovici Putin face ANUAL conferinţe de presă maraton, în decembrie, şi participă şi la interviuri televizate pe timpul anului.
*Vladimir Vladimirovici Putin are o ţinută impecabilă în asemenea ieşiri, acceptă provocări- interviuri cu jurnalişti străini combativi.
*Vladimir Vladimirovici Putin a făcut muci America în 2016, unde şi acolo preşedintele SUA ţine conferinţe maraton de presă, oferă frecvent interviuri, alegerile prezidenţiale sunt prin format cu dezbateri electorale multiple.
*În România, stat NATO, UE, partener strategic al SUA, Klaus Werner Iohannis de 5 ani Preşedintele României- timp de 4 ani nu a dat niciun interviu, nu a organizat nicio conferinţă de presă maraton timp de 4 ani, nu a participat la niciun interviu/dezbatere televizată timp de 4 ani, nu acceptă întrebări, provocări, jurnalişti combativi. Şi doreşte în tăcere al doilea mandat.
*Această postare este şi pentru cretini şi pentru necretini.",
a scris Sorina Matei pe facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office