Ludovic Orban anunță concedieri masive la stat

Publicat in Politica 04 Noiembrie 2019 19461 ori
Google+ WhatsApp
Ludovic Orban anunță concedieri masive la stat
Ludovic Orban anunță concedieri masive la stat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri că o parte din funcţionari vor fi concediaţi cand PNL va prelua guvernarea, precizând că detașările în funcții vor fi limitate la 6 luni de zile și se vor face concursuri pentru funcțiile de conducere.

„O parte din funcţionari cu siguranta nu-si vor regasi locul in noile institutii. Intentia noastra este sa facem si o evaluare acolo unde e posibil, a competentei, a activitatii desfasurate, a capacitatii de ocupare a functiei de conducere sau executie vor avea loc concursuri obiective cu comisii care sa analizeze calitatile, experienta, capacitatea manageriala a fiecarui candidat pentru functiile publice de conducere care vor exista in structurile administrative”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul desemnat a precizat că va analiza şi politica detaşărilor.

„Intentionam modificarea legislatiei, sa nu mai permitem ocuparea functiilor publice de conducere prin politica delegarii, vom incerca sa limitam perioada la maximum 6 luni pana la ocuparea acestei functii prin concurs”, a adăugat Orban.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.