Victor Ciutacu DINAMITEAZĂ USR: Dan Barna ar putea ZBURA de la șefia USR

Publicat in Politica 18 Octombrie 2019 854 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ciutacu DINAMITEAZĂ USR: Dan Barna ar putea ZBURA de la șefia USR
Victor Ciutacu DINAMITEAZĂ USR: Dan Barna ar putea ZBURA de la șefia USR

Jurnalistul Victor Ciutacu dinamitează USR. După ce jurnaliștii de la RISE Project au făcut o anchetă privind afacerile cu fonduri europene ale liderului USR, Dan Barna, în care au arătat că acesta și-a implicat și sora în afaceri, iar multe din contracte au fost date unor firme de casă care mai apoi au dat faliment, Ciutacu spune că doar cine trebuie ajunge în vizorul DNA.

"Șansele de revenire al lui Nicușor Dan depind de influența lui Florian Coldea. Dacă mai are, revine, dacă nu, nu. Este dovada că domnul Dan Barna nu a făcut față provocării. Când Nicușor Dan a servit cauza cum trebuie, a fost președinte, când nu, a apărut steaua Dan Barna, care fie a servit cum trebuie cauza, fie nu, și acum este.

Nicușor Dan numai printr-un miracol nu a ajuns la DNA cu toate procesele intentate unor firme de construcții. Ajunge la DNA cine trebuie, urcă cine trebuie, cade cine trebuie", a declarat  Victor Ciutacu la România TV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office