Bogdan Toader (CJ Prahova) anunt important: "Exteriorul Spitalului Judetean a fost modernizat. Continuam!"

Publicat in Politica 14 Octombrie 2019 352 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader (CJ Prahova) anunt important: "Exteriorul Spitalului Judetean a fost modernizat. Continuam!"
Bogdan Toader (CJ Prahova) anunt important: "Exteriorul Spitalului Judetean a fost modernizat. Continuam!"

Lucrările de modernizare a căilor de acces, a aleilor pietonale și a parcării din incinta Spitalului Județean de Urgență Ploiești s-au finalizat.


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a făcut o vizită de lucru la sediul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde recent au fost finalizate lucrările de modernizare a căilor de acces, a aleilor pietonale și a parcării din incinta unității sanitare.


Administrația județeană a demarat încă de la sfârșitul anului 2017 lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.Acestea au început cu modernizarea secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a continuat cu secţiile Interne, Ortopedie,Chirurgie vasculară si Neurologie.


Astăzi, au fost finalizate lucrările în exteriorul unității spitalicești și conform calendarului stabilit, va începe modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU) și a ambulatoriului. Amenajarea unei parcări noi și construirea unui corp de clădire nou sunt obiective prioritare în ceea ce privește unitatea sanitară prahoveană.


Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ, sănătatea fiind una din prioritățile mandatului președintelui Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office