Cum era de asteptat! USR o "scaldã" si amânã intrarea la guvernare, fiindcã nu au program si nici oameni competenti

Publicat in Politica 11 Octombrie 2019 1363 ori
Google+ WhatsApp
Cum era de asteptat! USR o "scaldã" si amânã intrarea la guvernare, fiindcã nu au program si nici oameni competenti
Cum era de asteptat! USR o "scaldã" si amânã intrarea la guvernare, fiindcã nu au program si nici oameni competenti

Delegaţia USR, condusă de liderul Dan Barna, a ieşit de la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis. Barna a declarat că a luat "foarte în serios" mesajul preşedintelui de susţinere a alegerilor anticipate.

Liderul USR a precizat că delegaţia prezentă la consultări a înaintat preşedintelui "Pactul pentru anticipate".

"Am luat foarte în serios mesajul preşedintelui de susţinere a alegerilor anticipate. Am înaintat pactul pentru anticipate pe care USR l-a propus de o lună. Preşedintele este în asentimentul nostru că alegerile alegerile anticipate sunt soluţia corectă, morală şi funcţională pentru România. În egală măsură, s-a discutat şi despre necesitatea unui nou guvern pentru că - şi aici am fost de acord - nu mai există niciun argument ca actuala guvernare să mai rămână la conducerea ţării", a declarat Barna.

Dan Barna crede că România are nevoie de un nou guvern care să aibă însă ca obiectiv realizarea de alegeri anticipate în februarie martie anul viitor.

Din delegaţia USR prezentă la consultări au fac parte Dan Barna, Cristina Prună, Stelian Ion, Claudiu Năsui, Iulian Bulai.

"Bună treabă cu moţiunea!", le-a spus preşedintele Iohannis reprezentanţilor USR.

Înainte de USR, preşedintele Iohannis a avut consultări cu delegaţia PNL.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat înainte de consultările de la Cotroceni că partidul va susţine varianta alegerilor anticipate. 

"Vom merge cu acel pact pentru anticipate, acesta este mandatul cu care mergem la Cotroceni", a declarat Dan Barna.

Liderul USR a explicat că aceasta este varianta în care crede şi care devine plauzibilă.

"Există la propriu, de data aceasta, posibilitatea ca prin implicarea preşedintelui să construim scenariul prin care să ajungem la alegeri anticipate. Asta vom face mâine, vom merge cu acel pactul pentru alegerile anticipate şi vom solicita preşedintelui să-şi asume rolul de mediator, dar nu doar rolul de mediator cât şi mandatul pe care-l are conform Constituţiei şi să într-m într-o logică de anticipate cu doi premieri formali care să fie respinşi după care următorul preşedinte poate dizolva Parlamentul şi la un nivel de februarie-martie am putea avea alegeri anticipate", a spus Dan Barna.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.