Mircea Badea, declarație-șoc: De asta vreau să fie premier Ludovic Orban!

Publicat in Politica 11 Octombrie 2019 692 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Badea, declarație-șoc: De asta vreau să fie premier Ludovic Orban!
Mircea Badea, declarație-șoc: De asta vreau să fie premier Ludovic Orban!

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, care sunt argumentele sale pentru faptul că vrea ca Guvernul Dăncilă să cadă în urma moțiunii inițiate de PNL.

"Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost.

Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre - mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari.

Unii au obosit de acest război româno-român - eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă", a spus Mircea Badea.

Vezi aici de ce Mircea Badea crede că Ludovic Orban ar trebui să fie premier al viitorului guvern.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office