Klaus Iohannis a fost reclamat la Curtea de Conturi pentru naveta săptămânală în interes personal pe bani publici

Publicat in Politica 08 Octombrie 2019 21660 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Iohannis a fost reclamat la Curtea de Conturi pentru naveta săptămânală în interes personal pe bani publici
Klaus Iohannis a fost reclamat la Curtea de Conturi pentru naveta săptămânală în interes personal pe bani publici

Motto: „NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”, nici chiar domnul Klaus IOHANNIS!

Nr. 3266 București, 27 iulie 2018

                                                             C ă t r e

                                                                         CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI
                                                                         Domnului președinte Mihai BUSUIOC

                                      Stimate domnule președinte,

Din repetate relatări ale presei am luat la cunoștință cu nedumerire că domnul președinte Klaus IOHANNIS s-ar deplasa frecvent (unii jurnaliști spun că asemenea deplasări – în localitatea natală – ar avea loc chiar săptămânal/dus – întors) în interes personal pe ruta București – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu (cca 280 km/560 km) – pentru satisfacerea unor plăceri carnale și pentru a-și promova interesele electorale (Cine o fi achitat costul montării – într-o piață din Sibiu – a microfonului de la care domnul Klaus IOHANNIS și-a anunțat hotărârea de a candida la funcția de președinte al României ?).

În deplasările sale, domnul Klaus IOHANNIS ar fi însoțit de grandioase coloane oficiale – câteva mașini de mare lux, o ambulanță ultra modernă, personalul însoțitor necesar: ofițeri SPP, șoferi, medici, staful medical ajutător, bucătar, menajeră ș.a.

Deplasările s-ar efectua în zilele de vineri – sâmbătă – duminică și luni, adică 4 zile ar fi transformate frecvent în perioade de timp folosit în scopuri private. Costul acestor deplasări în interes personal ar fi suportat de către contribuabilii români.

Având în vedere obligațiile care vă revin în conformitate cu Constituția României – art. 140 alin (1):

Curtea de Conturi exercită controlul asupra modului de…întrebuințare a resurselor financiare ale statului…”, supunem atenției dvs. rugămintea de a dispune ca, în cadrul efectuării controlului asupra legalității efectuării cheltuielilor legate de deplasările în scop privat sus-menționate, subordonații dvs.:

1.- să fie imparțiali și – mai ales – echidistanți d.p.d.v. politic;

2.- să asigure impunerea supremației legii;

3.- să impună recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat prin cheltuieli efectuate în scopuri private, așa cum prevede legea în cazul infracțiunilor cauzatoare de pagube unei persoane juridice;

4.- să nu țină seama/să nu fie influențați de înjurăturile grosolane adresate de mulți români domnului Klaus IOHANNIS cu prilejul deplasărilor sale cu coloana prezidențială spre Sibiu și retur.

Așteptăm cu mare interes să comunicați opiniei publice române și internaționale rezultatul controlului efectuat de instituția dvs. în conformitate cu obligația care vă este impusă de Constituția României  – art. 140 alin (1).

Vă mulțumim !

                                                                                                  Cu deosebit respect,

                                                                     Prof. Toma Bălășoiu

                                  Contribuabil falit la bugetul statului, membru al electoratului român

Nota revistei „Justițiarul”:

                        Navetă săptămânală pe bani publici cu alai imperial

NAVETA săptămânală a Gauleiterului Klaus Werner Iohannis LA SIBIU în INTERES PERSONAL costă enorm, fiindcă deplasarea se face PE BANI PUBLICI cu o coloană oficială de 8 – 10 mașini, inclusiv o ambulanță. Întreg personalul însoțitor (sepepiști, șoferi, ambulanțieri, medic, bucătar, menajeră) stă 4 zile la Sibiu (vineri, sâmbătă, duminică, luni) și asta costă: salarii duble pentru că lucrează două zile libere, diurnă deplasare, cazare și mâncare, benzină/motorină pentru mașinile din convoi. De plătit, plătim noi toti! Ceea ce face Iohannis este o infracțiune, se numește ABUZ DE PUTERE (abuz în seviciu). Articolul 327. Abuzul de putere sau abuzul de serviciu: „Folosirea intenţionată de către o persoană publică a situaţiei de serviciu, în interes material ori în alte interese personale, dacă aceasta a cauzat daune în proporţii considerabile intereselor publice sau drepturilor şi intereselor ocrotite de lege ale persoanelor fizice sau juridice.”

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.