CTP: "Victor Ponta este cel mai nociv politician din România”

Publicat in Politica 03 Octombrie 2019 441 ori
Google+ WhatsApp
CTP: "Victor Ponta este cel mai nociv politician din România”
CTP: "Victor Ponta este cel mai nociv politician din România”

Cel mai periculos politician este Victor Ponta, afirmă Cristian Tudor Popescu , care susține că liderul ProRomania nu vrea decât să preia conducerea PSD.

Victor Ponta este "cel mai periculos personaj politic„, având ca obiectiv doar „supraviețuirea PSD sub comanda lui”, plan pe care îl realizează cu ajutorul formațiunii pe care o conduce, Pro România, și al ALDE, foștii aliați ai social-democraților, dezvăluie jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

CTP consideră că Victor Ponta a acumulat o experiență politică suficientă, ceea ce îl face mai versatil decât Dragnea și Dancila la un loc .

„Dincolo de fanfaronadele lui Dăncilă, o grămadă de PSD-iști își pregătesc supraviețuirea împreună cu Pro România și ALDE. S-au produs deja dezertări de onoare și continuă dezertările. Să fiți atenți la Victor Ponta, e cel mai periculos personaj politic în momentul ăsta, pentru că e mult mai versatil decât Dragnea și Dăncilă la un loc, acum, după experiența acumulată. Obiectivul lui e supraviețuirea PSD sub comanda lui, e obiectivul final realizat prin Pro România, ALDE și cu cei care vor veni de la un PSD zdrobit la nivelul Dăncilă.


Cristian Tudor Popescu spune că este de acord cu demersul lui Liviu Dragnea , care a cerut din pușcărie instanței să aprobe dizolvarea PSD, gazetarul spunând că în partid nu mai sunt oameni de valoare ci doar oportuniști.Dacă moțiunea trece cu un asemenea preț, al supraviețuirii PSD, care se poate reface în felul acesta și poate să reintre în joc în următoarele alegeri, eu nu mai pot să văd pe toți oamenii care au ieșit în stradă, care au ieșit la vot, eu nu mai pot să-i văd decât stând capră că să se mai suie o tură niște unii la putere”, a spus Cristian Tudor Popescu, la o emisiune ,la digi24.ro

„O dată în viață sunt de acord cu Liviu Dragnea, care din pușcărie cere insistent dizolvarea PSD. Aici sunt și eu de acord, nu mai văd niciun fel de soluții cum s-au vehiculat ani de zile, că mai sunt totuși oameni valoroși în PSD. Nu mai sunt, contraselecția operată în ultimii trei ani e perfectă, nu mai văd decât niște oportuniști care încearcă să schimbe macazul în ultimul moment. Bizanț după Bizanț, vor PSD după PSD”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office