Vai, ce fițe! Barna a uitat limba română dupa ce s-a intors din America

Publicat in Politica 02 Octombrie 2019 693 ori
Google+ WhatsApp
Vai, ce fițe! Barna a uitat limba română dupa ce s-a intors din America
Vai, ce fițe! Barna a uitat limba română dupa ce s-a intors din America

Liderul USR, Dan Barna, a stat „atât de mult” în SUA că a uitat limba română. Într-o postare pe Facebook, în care vorbește, printre altele, de studiile sale universitare, prezidențiabilul USR dă de pereți cu gramatica limbii române.

Liderul USR este ferm convins că nu este ușor să fii fericit pe alte „FUSE” orare, făcând referire la românii plecați să muncească în străinătate.

În timp ce premierul Viorica Dăncilă și președintele Iohannis au avut întâlniri importante în Statele Unite, a venit și Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidențiale, să arate că are și el ”întâlniri importante” în SUA.

Doar că liderul USR n-a reușit să se tragă în poză pe pământ american decât cu un adjunct al asistentului secretarului de stat pentru Afaceri Europene, Matthew G. Boyse.

Boyse este adjunctul şefului Biroului pentru Afaceri Europene, care la rândul său este subordonat subsecretarului de stat pentru Afaceri Politice, a treia poziţie în Departamentul de Stat (echivalentul Ministerului de Externe).

„M-am reîntâlnit cu plăcere la Departamentul de Stat al SUA cu domnul Matthew G. Boyse, Deputy Assistant Secretary for Central European Affairs, cu care am avut ocazia să discut și anul trecut în Washington DC.

Am trecut în revistă relația bilaterală și temele de interes pentru ambele țări cum ar fi importanța statului de drept, dezvoltarea infrastructurii energetice sau securitatea la Marea Neagră.

Concluzia după o oră de discuții nu poate fi decât următoarea: Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite este fundamental pentru stabilitatea întregii regiuni. De aceea consolidarea și dezvoltarea lui sunt absolut necesare”, scria Dan Barna pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office