Bogdan Toader: "Cine am fi noi, aleșii locali, fără oamenii pe care trebuie să-i reprezentăm"

Publicat in Politica 22 Septembrie 2019 1160 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader: "Cine am fi noi, aleșii locali, fără oamenii pe care trebuie să-i reprezentăm"
Bogdan Toader: "Cine am fi noi, aleșii locali, fără oamenii pe care trebuie să-i reprezentăm"

Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova, a participat, sambata, la o serie de evenimente organizate in Campina, Urlati si Tomsani, liderul PSD Prahova fiind unul dintre cei mai implicati politicieni din noua generatie in proiectele comunitatilor locale.

 

In calitate de "sef al judetului", Toader a sustinut intotdeauna dezvoltarea culturala si traditiile comunitatilor din judetul Prahova, fiind prezent in mijlocul oamenilor cu fiecare prilej, evenimentele de acest fel fiind un bun prilej de a afla care sunt necesitatile si doleantele locuitorilor judetului.

Cine am fi noi, aleșii locali, fără oamenii pe care trebuie să-i reprezentăm și ale căror nevoi și interese trebuie să le apărăm cât mai bine posibil!?

N-aș putea răspunde cu "nimeni", pentru că, înainte de toate, suntem oameni și avem cu toții meserii și realizări profesionale în care punem suflet, precum voi toți.

Consider prezența în mijlocul comunităților o responsabilitate a mea, alături de toate celelalte înscrise în fișa postului. O responsabilitate și o onoare!

Astăzi a fost despre educație, aniversare și tradiție. A fost o zi plină și productivă la noi acasă, în județul Prahova.De la Câmpina, la Urlați și apoi la Tomșani, politica a dispărut și au primat oamenii și interesele comunităților.Nu a fost vorba despre noi, ci despre gospodari, copii talentați și locuitori prahoveni aflați în sărbătoare. Alături de colegii mei, voi onora întotdeauna orice invitație, unde oamenii sunt puși pe primul loc!Veți vedea în fotografii și o parte a frumoasei noastre echipe! Mulțumesc, echipă!Weekend liniștit tuturor!, a scris Bogdan Toader, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office