Deputatul Andreea Cosma, patru întrebări-cheie pentru ministrul Justiţiei

Publicat in Politica 18 Septembrie 2019 979 ori
Google+ WhatsApp
Deputatul Andreea Cosma, patru întrebări-cheie pentru ministrul Justiţiei
Deputatul Andreea Cosma, patru întrebări-cheie pentru ministrul Justiţiei

Deputatul PSD Andreea Cosma ia atitudine faţă de acţiunile ministrului Justiţiei, Ana Birchall (PSD), în ceea ce priveşte Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ).

Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții". Ulterior, în plenul CSM, Ana Birchall a votat, alături de procurori, pentru amânarea numirii conducerii SIIJ.

În replică, Andreea Cosma afirmă că transmite mesajul cetăţenilor din Prahova, în majoritatea lor alegători ai partidului de guvernământ, apreciind că prin aceste acţiuni Ana Birchall urmăreşte să aşeze într-o lumină total nefavorabilă PSD şi Guvernul condus de Viorica Dăncilă, în preajma alegerilor prezidenţiale şi să promoveze făţis ideile opoziţiei.

"Poziţia Anei Birchall arată modul total pătimaş şi de neînţeles în care acţionează. După ce colegii din PSD din toată ţara au participat la un mega-miting împotriva abuzurilor din justiţie, Ana Birchall susţine aceste abuzuri prin acţiunile ei de sabotare a SIIJ, singura structură de parchet care a încercat să afle adevărul şi şi-a făcut datoria. Intenţionez, în numele tuturor românilor şi în numele unei justiţii independente, să-i adresez următoarele întrebări:

- Dacă a fost aleasă pe listele Partidului Social Democrat;

- Dacă înfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie a fost proiectul iniţiat de Partidul Social Democrat;

- Dacă este de acord cu ceea ce o întreaga ţara cunoaşte, şi anume acţiunile fostului procuror "Portocală";

- Dacă politica actuală pe care o promovează se identifică cu politica partidului din care face parte", a declarat Andreea Cosma.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office