Viorica Dăncilă: Avem mulţi colegi de la ALDE care vor să stea alături de PSD

Publicat in Politica 10 Septembrie 2019 288 ori
Google+ WhatsApp
Viorica Dăncilă: Avem mulţi colegi de la ALDE care vor să stea alături de PSD
Viorica Dăncilă: Avem mulţi colegi de la ALDE care vor să stea alături de PSD

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Deva, că sunt "mulţi colegi de la ALDE" care au ales să rămână alături de PSD, după ce liderul partidului lor, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să rupă alianţa cu social-democraţii. Dăncilă a precizat că acestora nu le va cere demisia şi nici să se înscrie în PSD.

"În teritoriu, dar şi la nivel guvernamental avem secretari de stat de la ALDE, în teritoriu avem mulţi colegi de la ALDE care nu au vrut să îşi dea demisia şi care vor să strea alături de PSD. Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat, unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe, care au spus că ei nu vor să iasă de la guvernare pentru că drumul lor li se pare corect alături de PSD", a declarat Dăncilă.

Pe acelaşi subiect: 

"Noi nu am cerut să îşi dea demisia din ALDE şi să treacă la PSD. Oamenii au hotărât şi am văzut în ultima perioadă în spaţiul public declaraţii în care membrii ai ALDE nu sunt de acord cu ieşirea de la guvernare şi cei care au vrut să rămână alături de noi, le-am respectat această dorinţă. Nu am încercat să dăm noi afară pe cineva, nu ăsta e modul nostru de a acţiona, noi avem un alt principiu, credem că trebuie să unim în jurul nostru mai multe forţe nu să eliminăm dintre cei care ne sunt aproape", a mai declarat Viorica Dăncilă, citată de România TV.

Premierul, alături de mai mulţi miniştri ai Cabinetului său au participat la Deva la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Hunedoara.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office