BOMBA! Primar PNL, cercetat pentru angajarea in Primarie a unor interlopi din oras

Publicat in Politica 06 Septembrie 2019 1578 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Primar PNL, cercetat pentru angajarea in Primarie a unor interlopi din oras
BOMBA! Primar PNL, cercetat pentru angajarea in Primarie a unor interlopi din oras

Raport devastator al Curții de Conturi pentru edilul orașului Timișoara! Potrivit documentului, administrația condusă de Nicolae Robu a încălcat în mod repetat legea pentru a fi puse în funcții de conducere sau angajate persoane apropiate ale lumii interlope din oraș.

„Auditorii publici externi constată că ordonatorul principal de credite (primarul Nicolae Robu, n.a.) nu a luat măsurile necesare în vederea organizării concursului pentru ocuparea postului de Director la Serviciul Public Creșe, procedând nelegal la numirea în funcția de director a doamnei Chelbu – Goje Patricia, care nu îndeplinea condițiile necesare în vederea ocupării acestui post, întrucât din documentele care atestă studiile efectuate rezultă că au fost finalizate în luna iulie 2016, fiind angajată inițial, prin concurs, pe postul de inspector de specialitate debutant în cadrul Serviciului Public Creșe la data de 27.02.2017, după cum rezultă din C.I.M. nr. 2553/24.02.2017 și din Dispoziția nr. 6/28.02.2017, constatându-se că la data numirii ca director înregistra o vechime în muncă de aproximativ 7 luni și nu de 2 ani după cum prevede  art. 51 (5) din Hotărârea nr. 1.252 din 12 decembrie 2012 privind aprobarea Metodologiei de organizare și funcționare a creșelor și a altor unități de educație timpurie antepreșcolară”, se arată în raportul Curții de Conturi, potrivit pressalert.ro.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.