Afise electorale cu Iohannis au impanzit Ploiestiul. Nu suntem in campanie, deci, e legal?

Publicat in Politica 05 Septembrie 2019 707 ori
Google+ WhatsApp
Afise electorale cu Iohannis au impanzit Ploiestiul. Nu suntem in campanie, deci, e legal?
Afise electorale cu Iohannis au impanzit Ploiestiul. Nu suntem in campanie, deci, e legal?

Mai sunt vreo doua luni pana incepe campania electorala pentru prezidentiale, dar asta nu pare sa il impedice pe presedintele Klaus Iohannis sa se desfasoare pe blocuri, pe garduri sau pe marginea strazii cu afise electorale in care se cere votat pentru un al doilea mandat. Sa ne intelegem, nu este singurul care face asta!

Image may contain: 1 person, screen and suit

 Este insa singurul presedinte in functie (cum altfel?) care ar avea ceva probleme daca ar fi sa fie luat la bani marunti si intrebat care este sursa veniturilor cu care au fost platite aceste bannere.La partide sau independenti e simplu: fonduri de la partid sau fonduri proprii.

La al patriei Iohannis, nu prea! Si asta pentru ca Iohannis, asa cum il vedem cu toti, ar trebui sa spuna de unde are bani de afise. Cine ii plateste lui afisele? 

Noua ni se pare cel putin sfidator cum, nefiind membru al vreunui partid si neavand voie sa primeasca bani de la un partid, in semn de sustinere, presedintele apolitic si neafiliat se afiseaza pe toate gardurile si pe toate blocurile cu bannere in care indeamna la "o Romanie normala". 

Acum, zicem si noi: daca Romania normala este cea pe care ne-a oferit-o in ultimii 5 ani, atunci putem crede cu usurinta ca presedintele patriei are o problema de intelegere a normalitatii, o normalitate in care veninul si dezbinarea pe care le-a tot semanat nu isi gasesc locul!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office