Mircea Badea: Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult!

Publicat in Politica 19 August 2019 648 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Badea: Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult!
Mircea Badea: Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult!

Andrei Caramitru a scris pe pagina sa de Facebook că un documentar Netflix prezintă rețelele de ultraconservatori extremiști din SUA, legăturile lor cu Rusia și implicarea lor în România.

Potrivit lui Caramitru, informațiile prezentate în documentar 'distrug atât PNL, cât și candidatura lui Iohannis'.

Informația a fost comentată de Mircea Badea în ediția de duminică a emisiunii "În gura presei".

"Noi trăim într-o colonie de mâna a 14-a. Și sunt indulgent când spun asta. Și atunci ne mai uităm și noi la tăteii din afară să vedem cine, ce și cum.  Mie mi se pare că în România, deocamdată, influența lui Soros este mult mai mare decât a Administrației Trump. Mult mai mare! Se întâlnește Iohannis cu Trump - toată propaganda lui Iohannis îl înjură pe Trump.

Dar tocmai a apărut pe Netflix o chestie care îl face pe Iohannis parte din această treabă nasoală în care unii sunt cu Iisus și cu familia, dar cu rușii și îi demască, gen. Au! Și cine ne spune nouă despre acest documentar? Andrei Caramitru de la USR. Cetățeni, în România se vor înfrunta niște forțe care pe noi ne depășesc cu mult. Sunt mult în afara ființelor noastre votatoare, în afara CNP-urilor noastre", a spus Mircea Badea.

VIDEO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office