Ce mesaj a transmis Bogdan Toader de Ziua Națională a Salvatorului Montan

Publicat in Politica 01 August 2019 231 ori
Google+ WhatsApp
Ce mesaj a transmis Bogdan Toader de Ziua Națională a Salvatorului Montan
Ce mesaj a transmis Bogdan Toader de Ziua Națională a Salvatorului Montan

Presedintele Consiliului Judetean Prahova a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Salvamontului Montan,  in care a tinut sa multumeasca salvamontistilor prahoveni pentru daruirea lor.

"LA MULȚI ANI TUTUROR SALVAMONTIȘTILOR PRAHOVENI!

1 august - Ziua Națională a Salvatorului Montan, este ziua celor care își pun propriile vieți în pericol pentru a salva viețile turiștilor care se aventurează pe cărări montane!

Echipele salvamontiștilor prahoveni sunt printre cele mai solicitate din întreaga țară, pentru că Prahova noastră a fost dăruită de Dumnezeu cu cele mai spectaculoase culmi montane! În ciuda chemării naturii, trebuie însă să fim atenți la sfaturile pe care ni le oferă – zi de zi – salvatorii montani și, astfel, să ne întoarcem teferi din drumeții!

Mulțumim tuturor salvamontiștilor pentru dăruirea lor!LA MULȚI ANI, oameni ai muntelui!", este mesajul lui Toader, postat pe pagina de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office