Presa #USR-ista, limbaj trivial! Noua sefa a ICCJ, luata in vizor de #Rezist

Publicat in Politica 19 Iulie 2019 685 ori
Google+ WhatsApp
Presa #USR-ista, limbaj trivial! Noua sefa a ICCJ, luata in vizor de #Rezist
Presa #USR-ista, limbaj trivial! Noua sefa a ICCJ, luata in vizor de #Rezist

Nimeni si nimic nu e suficient de bun pentru marile pretentii ale miscarii #Rezist, coordonata de gruparea USR-Plus. Nici noua sefa a ICJJ nu "corespunde" standardelor acelora cumparati pe bani grei de multinationale si straini, asa incat, Corina Corbu a fost luata in plina tinta de presa si propagandistii USR.

Folosind un limbaj trivial, absolut abject si nedemn pentru calitatea de jurnalisti, Ziare.com sau Comisarul.ro, doua dintre varfurile de lance ale propagandei #Rezist, o ataca pe noua sefa a Curtii Supreme in speranta ca vor reusi, asemenea paraditorilor de la DNA Ploiesti, sa puna presiune pe aceasta si sa "cedeze" in beneficiul unora care au interese foarte mari ca lucrurile sa decurga intr-un anumit mod, in Romania.

"Căca-ne-am în ea de țară! Aia pe care MAFIA vrea s-o pună șefa Curții Supreme a primit 725.722 lei drepturi salariale de la statul român!" - asa isi incepe Comisarul.ro articolul despre Corina Corbu. Speta banilor despre care scriu cei de la Comisarul este una simpla si nu include elemente de nelegalitate, insa titlul atrage si "convinge", in special in cazul celor care "iau lumina" de la propaganda USR, fara a mai exista o documentare temeinica pe subiect.

Nici Ziare.com nu se lasa mai prejos si ataca inclusiv CSM-ul pe tema numirii Corinei Corbu la ICCJ, considerand-o "o incalcare a legii". Nici de data asta nu exista dovezi ale afirmatiei, ci doar mult interes fata de manipularea maselor.

Asistam, asadar, la un nou episod in care disperarea USR-Plus-Rezist se manifesta in toata splendoarea. Urmeaza alegerile, e si firesc sa fie asa tinand cont de scindarea dintre USR si PNL si frica acestora de a nu pierde electoratul din cauza certurilor din ceea ce, odata, s-a chemat Alianta.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office