Codrin Ștefănescu, reacție acidă la numirea lui Mircea Geoană : ’Șah Mat!’

Publicat in Politica 18 Iulie 2019 624 ori
Google+ WhatsApp
Codrin Ștefănescu, reacție acidă la numirea lui Mircea Geoană : ’Șah Mat!’
Codrin Ștefănescu, reacție acidă la numirea lui Mircea Geoană : ’Șah Mat!’

Codrin Ștefănescu a recționat pe fecebook la numirea lui Mircea Geoană în funcția de adjunct al secretarului general NATO, punctând faptul că Geoană este fost lider al PSD

„Un fost sef al “ciumei rosii” ajunge secretarul general adjunct NATO. Si atunci au amutit toti. Sah mat!” a postat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat, miercuri, că Mircea Geoană va fi următorul secretar general adjunct, urmând a-şi prelua portofoliul la jumătatea lunii octombrie. ”Este un avocat ferm al legăturii transatlantice”, a spus Stoltenberg despre Geoană, anunţând că este primul român care deţine această funcţie.

La rândul său, Mircea Geoană s-a arătat mândru de această numire şi a precizat că este ”o uriaşă provocare şi o oportunitate”. ”Reprezintă, de asemenea, o recunoaştere a importantei contribuţii a României în cadrul NATO”, a spus Geoană.

Mircea Geoană a fost preşedinte al PSD, fost ministru în Guvernul Năstase şi fost candidat al PSD la preşedinţie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office