#Rezist se leapada de Iohannis inainte de prezidentiale!

Publicat in Politica 12 Iulie 2019 884 ori
Google+ WhatsApp
#Rezist se leapada de Iohannis inainte de prezidentiale!
#Rezist se leapada de Iohannis inainte de prezidentiale!

Se confirmă ceea ce Ph-online.ro a anunțat încă din luna mai. Protestatarii #Rezist îndeamnă populația să nu voteze cu Partidul Național Liberal la alegerile prezidențiale, în condițiile în care Klaus Iohannis este candidatul PNL la scrutinul din toamnă.

Într-o filmare distribuită pe Facebook, Marian Moroșanu, cunoscut drept „Ceaușescu”, îi îndeamnă pe români să nu-i voteze pe candidații din fosta Securitate, susținând că „sunt mulți și în PNL”.

„Haideți să fim uniți, să fim o adevărată armată a dreptății! Nu mai trebuie să mai fim dezbinați, să mai fim șefi. Nimenea nu este șef. Politicienii ar trebui să fie reprezentanții noștri, nu șefii noștri. Români, treziți-vă! Acuma este timpul. Vin alegerile. Gândiți-vă ce politician votați! Nu p-ăștia… care au făcut parte din fosta Securitate, Miliție, comunism. Sunt mulți și în PNL, din păcate… Guran, Blaga, Caracotă, care acest domn senator Caracotă Ion înainte de 89 era… lucra la acele shop-uri de valută. Credeți că ăsta nu era informatorul Securității? Ba da!”, spune „Moroșanu”.

Practic, „Ceaușescu” îi îndeamnă pe români să voteze partidele nou-înființate.

În luna mai a acestui an, Ph-online.ro dezvăluia, pe surse, că #Rezist va susține candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office