BOMBA! Dobre recunoaste ca ar fi putut ridica gunoiul de pe strazi dar nu a facut-o! De ce?

Publicat in Politica 25 Iunie 2019 951 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Dobre recunoaste ca ar fi putut ridica gunoiul de pe strazi dar nu a facut-o! De ce?
BOMBA! Dobre recunoaste ca ar fi putut ridica gunoiul de pe strazi dar nu a facut-o! De ce?

Dupa ce presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a anuntat ca a solicitat rezilierea contractului cu ROSAL, primarul Adrian Dobre a iesit la interval, in stilul caracteristic, doar pentru a-si aroga meritele acestei "victorii" amare.

Intr-un mesaj postat pe Facebook (singurul loc in care Dobre comunica cu ploiestenii, fiind singurul primar care nu a tinut niciodata audiente), Dobre se lauda cu faptul ca rezilierea s-a produs ca urmare a insistentelor sale pe langa Bogdan Toader. Considerandu-ne pe toti prost informati, primarul-zero al Ploiestiului omita sa spuna ca rezilierea contractului cu ROSAL s-a produs in mai multe localitati din judet, nu doar in Ploiesti, deci initiativa desfacerii contractului nu i-a apartinut decat lui Toader.

In acelasi mesaj, Dobre recunoaste ca Ploiestiul ar fi putut arata altfel astazi, Primaria avand resurse sa stranga gunoaiele de pe strazi. Numai ca nu a facut-o, tocmai pentru a arata ploiestenilor ca vina ii apartine presedintelui CJ, cel care prezideaza ADI Deseuri Prahova. Cu alte cuvinte, edilul a sacrificat sanatatea cetatenilor platitori de taxe si impozite pentru un exercitiu de imagine.

Iata mesajul postat pe Facebook de Adrian Dobre:

La aproape un an de zile (05.09.2018) de când am solicitat domnului Bogdan Toader rezilierea contractului cu Rosal, am reușit să conving conducerea A.D.I. Deșeuri Prahova să înceapă procedura de reziliere. Mai bine mai târziu decât niciodată, pentru că trebuie să avem un oraș curat.
Voi face toate demersurile necesare ca procedura sa fie încheiată rapid și să avem un nou contract, corect, și un alt operator care să asigure curățenia în oraș.
Mâine începem o acțiune de curățenie prin care vom ridica gunoaiele aruncate la colț de stradă sau în alte locuri neamenajate. Începem cu zona de sud-centru (sector 1, 2) și vom continua în tot orașul. Activitatea va fi coordonată de mine și vă rog ca să-mi acordați tot sprijinul.
Depozitarea gunoaielor în locuri neamenajate si apoi ridicarea lor înseamnă bani în plus plătiți de primărie, de noi toți. De aceea fac un apel la dumneavoastră să avem grijă de curățenia orașului nostru și implicit de banii noștri. 
Totodată, vă anunț că Poliția Locală va identifica și amenda persoanele care aruncă gunoaiele în locuri nepermise.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office