Haos in USR: Cuplul Barna-Ghinea nu mai e dorit de membrii partidului

Publicat in Politica 25 Iunie 2019 346 ori
Google+ WhatsApp
Haos in USR: Cuplul Barna-Ghinea nu mai e dorit de membrii partidului
Haos in USR: Cuplul Barna-Ghinea nu mai e dorit de membrii partidului

Candidaţii susţinuţi de tandemul Dan Barna – Cristian Ghinea au pierdut alegerile pentru şefia filialelor USR Sector 3, Sector 4 şi Sector 5, susţin surse politice pentru Adevărul.

 

Cea mai usturătoare înfrângere a fost în filiala Sector 3, din care face parte europarlamentarul Cristian Ghinea, unul dintre susţinătorii lui Dan Barna.
„La Sectorul 3, Ghinea şi omul său de încredere, consilierul local Liviu Mălureanu, nu au avut curaj să-şi asume o candidatură, aşa că l-au aruncat în cursă pe „iepurele“ Alexandru Moglan, care a pierdut în faţa lui Bogdan Stroe“, susţin surse din organizaţia Bucureşti pentru „Adevărul“.
La Sectorul 4 a fost  un vot pentru revocarea preşedintelui de filială, Marius Gheorghe, însă încercarea de destituire a picat. Marius Gheorghe a obţinut un scor confortabil, în timp ce Tudor Pop, unul dintre apropiaţii lui Cristian Ghinea, a strâns doar o mână de voturi, susţin sursele citate.
Şefia Sectorului 5 a fost adjudecată de Alexandru Surcel, care a învins-o pe Daniel Timoficiuc, aflată tot în tabăra Ghinea. Congresul pentru alegerea preşedintelui USR urmază să aibă loc pe 13 iulie, la Bucureşti.Favorit pleacă Dan Barna, care ar putea fi singurul candidat la şefia partidului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office