154 de ani de la nasterea lui Constantin Stere. Omagierea a avut loc in Parcul Memorial de la Bucov

Publicat in Politica 25 Iunie 2019 352 ori
Google+ WhatsApp

Astazi, marele patriot Constantin Stere a fost omagiat in parcul memorial de la Bucov, in prezenta autoritatilor locale, judetene, a membrilor Fundatiei "Constantin Stere" Ploiesti dar si a parlamentarilor prahoveni.

Oficialitățile prezente la manifestare au depus flori la statuile de pe Aleea Scriitorilor și Aleea Făuritorilor Unirii, precum și la bustul lui Constantin Stere din curtea Muzeului Memorial „Constantin și Ion Stere”, acolo unde a avut loc si un moment artistic popular.

Printre cei care au omagiat aceasta zi se numara deputatul PSD Prahova Laura Moagher, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova Ludmila Sfirloaga, presedintele Societatii Cultural-Istorice "Mihai Viteazul" Ploiesti, Mircea Cosma, dar si pasionati de istorie si iubitori de tara.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office