Deputații s-au filmat jucând fotbal pe holurile Parlamentului. Cine se crede Messi în PSD și PNL

Publicat in Politica 20 Iunie 2019 329 ori
Google+ WhatsApp
Deputații s-au filmat jucând fotbal pe holurile Parlamentului. Cine se crede Messi în PSD și PNL
Deputații s-au filmat jucând fotbal pe holurile Parlamentului. Cine se crede Messi în PSD și PNL

Deputații s-au filmat jucând fotbal pe holurile Palatului Parlamentului pentru spot publicitar al Campionatului de fotbal interparlamentar pe care îl organizează săptămâna viitoare, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. 

Deputații au făcut chiar și un site pentru acest campionat și vor folosi Palatul parlamentului și pentru o tragere oficială la sorți a grupelor, ca la evenimentele fotbalistice mondiale. La campionat participă echipele parlamentare din Italia, Georgia, Turcia, Serbia, Ucraina şi România. ”Echipa de fotbal a Camerei Deputaţilor a participat la ediţiile anterioare ale turneului, fiind de trei ori vicecampioană, iar la turneul de anul trecut, organizat în Antalya de către Marea Adunare Naţională a Republicii Turcia, a obţinut locul întâi”, se arată într-un comunicat al Camerei Deputaților.  

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 27 iunie, ora 18.30 (sala ”I.G. Duca”, nivel P1, Palatul Parlamentului), când va avea loc și tragerea la sorți a echipelor.
Cheltuielile aferente organizării acestei acțiuni vor fi suportate din bugetul Camerei Deputaților.

Din echipa României fac parte, printre alții, deputații Lucian Bode (PNL), Petru Movilă (PMP), Ionuț Stroe (PNL), Alexandru Stănescu (PSD).

VIDEO AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office