Viitorul PSD, decis in weekend! Bogdan Toader, invitat de premierul Dancila la intalnirea restransa

Publicat in Politica 20 Iunie 2019 Actualizat: 20 Iunie 2019 703 ori
Google+ WhatsApp
Viitorul PSD, decis in weekend! Bogdan Toader, invitat de premierul Dancila la intalnirea restransa
Viitorul PSD, decis in weekend! Bogdan Toader, invitat de premierul Dancila la intalnirea restransa

Premierul Viorica Dancila a organizat o intalnire, pentru acest weekend, cu cei mai importanti lideri din PSD, in cadrul careia vor avea loc discutii si consultari cu privire la viitorul partidului.

La discutiile cu premierul va participa un numar restrans de reprezentanti social-democrati, Dancila invitandu-i la intalnirea oficiala doar pe cei considerati puternici in partid. Pe lista primului ministru regasim cativa ministri importanti, si anume cei care nu vor fi schimbati din functie in urma remanierii guvernamentale, dar si o parte din liderii organizatiilor judetene din tara. Printre acestia din urma se numara si presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, care va lua parte la consultari in calitate de reprezentant al uneia dintre cele mai puternice filiale PSD din Romania.

Reamintim faptul ca PSD Prahova se afla in topul celor mai mari si unite organizatii judetene din tara, reusind sa obtina printre cele mai bune punctaje la toate scrutinurile organizate in ultimii ani, atat pe plan local cat si national. Din 2015, PSD Prahova este condusa de Bogdan Toader, unul dintre cei mai vocali si ambitiosi lideri pe care i-a avut partidul, care ocupa si functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office