Spitalul din Valeni, modernizat cu sprijinul CJ Prahova. Bogdan Toader: Investițiile în sănătate vor continua în județul nostru!

Publicat in Politica 15 Iunie 2019 703 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul din Valeni, modernizat cu sprijinul CJ Prahova. Bogdan Toader: Investițiile în sănătate vor continua în județul nostru!
Spitalul din Valeni, modernizat cu sprijinul CJ Prahova. Bogdan Toader: Investițiile în sănătate vor continua în județul nostru!

Modernizarea sistemului sanitar, precum și acordarea de facilități pentru specialiștii din domeniul medical, sunt prioritățile principale ale lui Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Oameni de bună-credință și colegi din partid tratează cu seriozitate aceste investiții, acolo, în localitățile pe care le administrează și oferă sprijin pentru dezvoltarea infrastructurii spitalicești, locale.

Florin Constantin, primarul orașului Vălenii de Munte consideră că dezvoltarea Spitalului Orășenesc, este un sprijin pentru pacienții de pe Valea Teleajenului, dar și pentru tratarea cazurilor medicale, care în altă situație ar fi fost direcționate către Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Spitalului din Vălenii de Munte dispune acum de un garaj nou, care va adăposti și cea mai nouă autospecială sosită din lotul celor 122 de ambulanțe destinate ISU.

Președintele Consiliului Județean Prahova a înțeles importanța modernizătii tututor unităților medicale din județul Prahova și acordă tot sprijinul pentru ca aceste obiective să poată fi realizate.

,,Investiții noi în infrastructura Spitalului Orășenesc Valenii de Munte

Investițiile în sănătate sunt și vor rămâne pe primul plan în administrația județului Prahova.

Un exemplu de bună practică în acest sens este chiar implicarea primarului orașului Vălenii de Munte, Florin Constantin, care alocă în permanență fonduri în scopul modernizării infrastructurii Spitalului Orășenesc. Concret, primarul Florin Constantin tocmai ce a finalizat modernizarea garajului nou pentru ambulanțele care deservesc Valea Teleajenului, și a demarat extinderea secției de pediatrie a spitalului cu un nou corp.

Cu toții trebuie să avem în vedere faptul că orice investiție în domeniul sănătății, pe plan local, utilizată corect, degrevează activitatea Spitalului Județean de Urgență Ploiești și ajută la creșterea eficienței în procesul de îngrijire medicală.

Acesta este unul dintre motivele pentru care și eu, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova, aleg să direcționez fonduri, nu numai către Spitalul Județean de Urgență Ploiești, ci și către spitalele orășenești.

Sper ca încrederea cetățenilor în spitalele locale să crească și am să mă asigur că investițiile în sănătate vor continua în județul nostru!

PS: Ambulanța din imagine face parte din lotul nou de 122 de ambulanțe, destinate ISU”, a conchis președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office