#Hashtag a invins! Urmeaza reducerea numarului de bugetari si taierea salariilor

Publicat in Politica 11 Iunie 2019 1217 ori
Google+ WhatsApp
#Hashtag a invins! Urmeaza reducerea numarului de bugetari si taierea salariilor
#Hashtag a invins! Urmeaza reducerea numarului de bugetari si taierea salariilor

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, un document prin care Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a cerut în mod expres ”reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale” tuturor instituțiilor publice din țară.

Teodorovici susține, în document, că nu sunt suficienți bani prevăzuți la buget pentru plata salariilor în trimestrul al IV-lea.

Ministrul Finanțelor reamintește obligația ordonatorilor principali de credite de a se încadra în cheltuielile aprobate prin buget, ceea ce ar însemna fie o restructurare de personal fie o reducere corespunzătoare a salariilor.

Teodorovici face apel la Ministerul Muncii să comunice în fiecare săptămână măsurile luate pentru ca bugetul să nu fie depășit cu cheltuielile făcute cu angajații din sectorul de stat.

”Măsurile fiscale și economice inconștiente adoptate de către guvernarea PSD-ALDE în ultimii doi ani, sub oblăduirea infractorilor Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, au creat o criză bugetară majoră. Cheltuielile sunt în creștere, iar veniturile nu reușesc să țină pasul”, mai scrie Vlad Alexandrescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.