Andrei Caramitru (USR) și Mihail Neamțu (PNL) s-au luat la trântă pe Facebook. "Niste imbecili"

Publicat in Politica 03 Iunie 2019 199 ori
Google+ WhatsApp
Andrei Caramitru (USR) și Mihail Neamțu (PNL) s-au luat la trântă pe Facebook. "Niste imbecili"
Andrei Caramitru (USR) și Mihail Neamțu (PNL) s-au luat la trântă pe Facebook. "Niste imbecili"

Scandal între Andrei Caramitru și Mihai Neamțu pe Facebook! Mihail Neamțu a susținut duminică, pe Facebook, că în timp ce PNL apără liberalismul economic și ordinea morală de inspirație iudeo-creștină, USR-PLUS susține la nivel european politicile lui Macron și Verhofstadt. Andrei Caramitru a reacționat dur, spunând că Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niște „imbecili”.

Sper că e clar pentru toată lumea:

- Alianța 2020 (USR/Plus) susține la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migrație necontrolată, porți deschise pentru populațiile africane, toleranță față de Islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere. Pentru că nu le pasă de creștinism, patriotism și istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia în ghearele Rusiei.

- PNL apără liberalismul economic și ordinea morală de inspirație iudeo-creștină. Dreapta susține reforma Statului, inițiativa privată, familia și libertatea de conștiință (inclusiv dreptul cetățenilor de-a iniția referendumuri). Fără o renaștere demografică, România n-are viitor.

Să nu ziceți că nu v-am spus. O Duminică frumoasă!”, a scris Mihail Neamțu.

Traian Băsescu, semnal de alarmă: 'Prea multe coincidențe la frontierele noastre. Ceva pare a fi în neregulă'

Andrei Caramitru a replicat prompt, spunând că Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niște „imbecili”.

Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL: niște imbecili. La fel ca si aripa USL-ista. Le e frica de o alianța guvernamentală cu USR/PLUS (care va fi făcută de aripa “normala” din PNL).

Aici e problema din PNL. Aripile astea care încă sunt acolo. Sa ii dați afara mai oameni buni ca altfel va duc in jos rău de tot.”, a scris Caramitru.

Ulterior a cerut PNL să-l excludă pe Mihail Neamțu din partid. „Le face mult rău”, a precizat Caramitru.

Cineva din PNL, numit Mihai Neamtu, zice așa azi:

"- Alianța 2020 (USR/Plus) susține la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migrație necontrolată, porți deschise pentru populațiile africane, toleranță față de Islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere. Pentru că nu le pasă de creștinism, patriotism și istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia în ghearele Rusiei.”

Nu e doar o minciună uriașă ce spune acest personaj. Dar este mai manipulator și mai josnic decât ce a spus Dragnea in ultimii 2 ani (nici el nu s-a gândit sa ne acuze că lucram pentru Rusia sau pentru islamiști). Discursul este mai extremist decât cel al lui Le Pen sau Salvini. Vorbim deja de legionarism, de extrema dreaptă aici.

Eu l-am taxat de imbecil. Trebuia să mai adaug și ticălos. Îmi mențin afirmația. Acum cere o “dezbatere” cu mine. Ce sa dezbat cu oameni dezaxați? Nu ma cobor la nivelul lor si nu îi ajut sa își crească profilul public.

Asta e ultima postare pe tema asta. Și cer formal PNL să îl excludă pe acest individ din partidul lor - le face foarte mult rău.”, a mai scris Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office