Ironia unui ploiestean la adresa primarului Dobre: "Acum ca a castigat alegerile, il asteptam pe Adi sa se descatuseze si sa repare pasajul"

Publicat in Politica 31 Mai 2019 204 ori
Google+ WhatsApp
Ironia unui ploiestean la adresa primarului Dobre: "Acum ca a castigat alegerile, il asteptam pe Adi sa se descatuseze si sa repare pasajul"

Ca o dovada a faptului ca cititorii Ph-online.ro sunt inteligenti si plini de umor, un ploiestean ne-a trimis pe adresa redactiei un mesaj ironic la adresa primarului Ploiestiului, insotit de imagini sugestive.

"Acum, ca celebrul primar Dobre a "castigat" alegerile, iar Dragnea a ajuns la puscarie, il asteptam pe Adi sa se descatuseze si sa repare pasajul, pentru ca rauri de lapte si miere sa se reverse asupra urbei noastre!", a scris cititorul nostru in mesajul adresat edilului.

In imagini remarcam starea deplorabila in care se regaseste pasajul de la Omnia, poate cel mai mare simbol al incompetentei si lenei acestui primar. Ph-online.ro a facut numeroase sesizari pentru reabilitarea pasajului, insa de fiecare data lucrarile s-au executat "de ochii soacrei", iar pasajul a revenit la starea deplorabila in doar cateva luni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office