PNŢCD a cerut interzicerea Facebook în România. ”Zuckerberg să vină în România, să dea explicaţii”

Publicat in Politica 27 Mai 2019 317 ori
Google+ WhatsApp
PNŢCD a cerut interzicerea Facebook în România. ”Zuckerberg să vină în România, să dea explicaţii”
PNŢCD a cerut interzicerea Facebook în România. ”Zuckerberg să vină în România, să dea explicaţii”
PNŢCD scrie pe Facebook că reţeaua socială a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România.

De asemenea, a cerut parlamentului să facă o comisie de anchetă, pentru ca Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

“Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu”, scrie pe pagina de Facebook a formaţiunii.

PNŢCD acuză Facebook că “tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide”.

“Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, spun ţărăniştii. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.