Reclamațiile și incidentele din Prahova de la alegerile eruparlamanetare

Publicat in Politica 26 Mai 2019 613 ori
Google+ WhatsApp
Reclamațiile și incidentele din Prahova de la alegerile eruparlamanetare
Reclamațiile și incidentele din Prahova de la alegerile eruparlamanetare

În Prahova, la cele 623 de secții de vot sunt așteptați 658.848 de prahoveni. Secțiile de vot vor fi deschise în intervalul 07.00 – 21.00.

Un incident deosebit a avut loc la Sectia 133, din Ploiești, scoala Ion Creangă, unde unui bărbat în vârstă de 63 de ani i s-a făcut rău, având, conform Ambulanței Prahova, crize convulsive. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, având o plagă contuză occipitală.

Totodată, conform, Serviciul Județean de Ambulanță Prahova două noi incidente au avut loc la secții de vot din Ploiești.

Astfel, la secția de la școala Simache din Ploiești un bărbat de 35 de ani care a leșinat a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Un alt alegător, în vârstă de 87 de ani, a leșinat la secția de vot de la Liceul de Artă din Ploiești.

De altfel, au existat și suspiciuni legate de fraudă electorală în Prahova!  La IPJ Prahova au fost înregistrate zece sesizări, însă niciuna nu s-a confirmat. 

Cele mai multe reclamații au fost legate de votul multiplu, opt,  în Ariceștii Rahtivani, Lipănești, Puchenii Mari, Câmpina, Boldești - Scăeni, Sinaia, Râfov și Cosminele. În urma cercetărilor s-a stabilit însă că reclamațiile nu erau întemeiate.

O altă sesizare a vizat așa-zisul turism electoral. Astfel o persoană a reclamat că, la Vălenii de Munte, sunt transportate cu un microbuz persoane la vot. În urma cercetărilor s-a stabilit însă că de fapt era vorba despre niște muncitori, care nu aveau legătură cu „turismul electoral”.

Și la  Ploiești a existat o reclamație cu privire la fraudă electorală. Un cetățean a reclamat faptul că în apropierea unei secții de votare s-a strâns mai multă lume în jurul unei mașini și că există bănuiala că s-ar da mită.

Nici de data aceasta sesizarea nu s-a confirmat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.