Cristian Tudor Popescu, criticat pe Facebook! Dragoș Pătraru iese la rampă

Publicat in Politica 25 Mai 2019 528 ori
Google+ WhatsApp
Cristian Tudor Popescu, criticat pe Facebook! Dragoș Pătraru iese la rampă
Cristian Tudor Popescu, criticat pe Facebook! Dragoș Pătraru iese la rampă

Cristian Tudor Popescu a devenit ținata moderatorului de la ”Starea Nației”! Dragoș Pătraru a lansat un atac la adresa lui CTP după ce acesta a caracterizat dur românii care nu merg la vot!

„Despre derapajele celor care se consideră întotdeauna de partea bună a forței. La radio, domnul CTP i-a numit ”lași, nesimțiți, oportuniști, lipsiți de caracter” pe toți cei care nu vor merge la vot duminică. Asta nu înainte de la le transmite celor care se prezintă la vot că sunt niște oameni ok, după toate standardele acceptabile într-o lume civilizată, doar dacă votează împotriva PSD și bifează ”Da” la cele două întrebări ale referendumului.

Factfulness: La nivelul țărilor europene, prezența medie la vot abia sare de 42%. Asta în condițiile în care, la ultimele alegeri, Germania a avut o prezență de 48%, Franța – 42%, Finlanda – 39%, Portugalia – 33%, iar România – 32%. Cehia a avut 18%. Cehii sunt foarte lași, nesimțiți, oportuniști și lipsiți de caracter, se știe. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office