Referendumul lui Iohannis, BOICOTAT de vedete. Vezi aici mesajul "La Familia"

Publicat in Politica 24 Mai 2019 1227 ori
Google+ WhatsApp
Referendumul lui Iohannis, BOICOTAT de vedete. Vezi aici mesajul "La Familia"
Referendumul lui Iohannis, BOICOTAT de vedete. Vezi aici mesajul "La Familia"

Cine a trecut macar o data prin mana procurorilor are cu totul alta perspectiva asupra lucrurilor. Si, poate, ei sunt cei care au inteles mai bine decat noi, astia care stam la caldura, ce inseamna un sistem opresiv. Si nu ne referim la faptul ca incalcarea legii nu trebuie pedepsita, ci la ce se intampla inainte, in timpul si dupa efectuarea pedepsei. Ne referim la abuzurile din "camerele de tortura" ale DNA si Parchetelor, la conditiile inumane din penitenciare, unde si-au pierdut viata sute de detinuti, unii dintre ei nevinovati, la incapacitatea statului de a reintegra social persoanele eliberate. Ne mai referim si la abuzurile dovedite ale celor care ar trebui sa vegheze la respectarea legii, abuzuri care nu sunt pedepsite asa cum se intampla in cazul "oamenilor la rand". Toate acestea au dus la sentimentul de lehamite pe care-l au multi dintre romani, in special cei care nu lasa viata sa le treaca pe sub nas si care isi pun intrebari si judeca echidistant.

Asta e concluzia pe care noi o tragem din mesajul celor de la "La Familia". Doi tineri care au decis ca referendumul trebuie boicotat. Unul dintre ei a trecut prin "malaxorul" procurorilor, a simtit ce inseamna viata dupa gratii si a iesit de acolo cu propriile concluzii.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office