PRM le cere membrilor și simpatizanților să NU participe la Referendumul lui Iohannis

Publicat in Politica 24 Mai 2019 417 ori
Google+ WhatsApp
PRM le cere membrilor și simpatizanților să NU participe la Referendumul lui Iohannis
PRM le cere membrilor și simpatizanților să NU participe la Referendumul lui Iohannis

Partidul România Mare (PRM) își îndeamnă membrii și simpatizanții să nu participe la Referendumul național consultativ din 26 mai a.c. convocat de președintele României, Klaus Iohannis:

”Ținând cont de faptul că mai sunt câteva zile până la data de 26 mai, moment la care românii sunt chemați să își exprime preferințele pentru politicienii care sperăm că vor reprezenta România cu cinste și onoare, dar și asupra unei teme esențiale pentru Partidul România Mare – justiția – facem următoarele precizări atât pentru membrii PRM, cât și pentru simpatizanți:

Din păcate, tema referendumului a fost abordată într-o manieră politicianistă și meschină care urmărește creșterea numărului cetățenilor care își vor exercita un drept constituțional, dar și o polarizare și mai mare a societății prin devoalarea parțială a votului exprimat.


Partidul România Mare este și rămâne un luptător în ceea ce privește justiția, susținând și militând permanent pentru aplicarea legislației în vigoare în cazul tuturor celor care jefuiesc România și pe români. Din păcate, niciun partid politic nu a demonstrat că vrea o societate mai bună, o societate în care românii să nu mai fie jefuiți, în principal, de alți români care se află, vremelnic, la conducerea țării.


Cu regret constatăm faptul că acest referendum nu reprezintă decât o nouă metodă de a-i păcăli pe români care, sub pretextul unei așa-zise consultări democratice, sunt manipulați spre binele unui partid politic sau altul.


Rămâne, însă, întrebarea: Pentru binele românilor cine mai luptă? Din păcate, cei care doresc, în mod real binele românilor, nu le-a fost permis să participe la aceste alegeri pentru Parlamentul European.


Partidul România Mare militează pentru o justiție independentă! În consecință, PRM nu susține participarea la acest referendum, deși tema este foarte importantă pentru români, dar este abordată politicianist.

Cu toate că anumite partide și anumiți candidați independenți au declarat în timpul campaniei electorale că au susținerea Partidului România Mare, reamintim membrilor și simpatizanților faptul că, PRM nu susține nicio formațiune politică și niciun candidat independent înscris în cursa pentru alegerile privind Parlamentul European. Cu toate acestea PRM incurajează simpatizanții și membrii de partid să își facă datoria de cetăteni și să voteze după cum le dictează conștiința.”, a transmis PRM prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.