ALERTA - Suspiciune de mita electorala la Sala Sporturilor din Ploiesti

Publicat in Politica 23 Mai 2019 1004 ori
Google+ WhatsApp
ALERTA - Suspiciune de mita electorala la Sala Sporturilor din Ploiesti

Imagini surprinse astazi, la Sala Sporturilor din Ploiesti, ne-au fost trimise la redactie din partea unui cititor aflat in zona. 

Un grup generos de persoane, purtand tricouri si insemne ale unui partid politic, a fost surprins in timp ce negocia si discuta despre sume de bani, alegeri, cartiere si liste de vot. Acestea au fost cuvintele pe care cititorul nostru a reusit sa le surprinda in timp ce trecea pe langa grupul respectiv.

"Buna ziua, am surprins astazi la Sala Sporturilor aceasta intalnire. Erau multi barbati si femei, dintr-un partid, care discutau despre liste de vot, bani, ziceau ceva despre cartierele din Ploiesti, atat am apucat sa prind din discutie. Cred ca voiau sa se organizeze unde sa imparta bani in ziua alegerilor sau chiar venisera sa distribuie ei bani pe la Sala, dar nu stiu daca intre ei sau altora", ne-a scris cititorul nostru.

Ph-online.ro va urmari cu atentie desfasurarea evenimentelor de acest fel si vom semnala Politiei toate abaterile si tentativele de mituire. Rugam cititorii care surprind astfel de imagini sa ni le trimita la redactie si incurajam cetatenii sa nu accepte mita electorala, aceasta fiind ilegala si pedepsindu-se penal.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office