Graţiela Gavrilescu deschide oficial Programul „Rabla pentru electrocasnice”

Publicat in Politica 23 Mai 2019 571 ori
Google+ WhatsApp
Graţiela Gavrilescu deschide oficial Programul „Rabla pentru electrocasnice”
Graţiela Gavrilescu deschide oficial Programul „Rabla pentru electrocasnice”
Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finanţat de Ministerul Mediului prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Conferinţa de lansare a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic va avea loc la Centrul Rematholding - punct de lucru Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova.

La eveniment vor participa oficiali din Ministerul Mediului, AFM, precum şi reprezentanţi ai agenţilor economici înscrişi în program.

Începând din acest an, persoanele fizice vor putea achiziţiona prin Programul “Rabla pentru electrocasnice”, pe lângă celelalte categorii aprobate în ediţia precedentă, maşini de spălat vase şi televizoare, se arată în proiectul de Ordin privind modificarea şi completarea Ghidului de finanţare al acestui program, publicat de Ministerul Mediului.

Prima ediţie a programului a fost lansată pe data de 19 decembrie 2018, cu un buget de 20 de milioane de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.