Consiliul Judeţean promovează Prahova în acest an în Cehia şi Slovacia. Vezi cât e bugetul!

Publicat in Politica 23 Mai 2019 105 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Judeţean promovează Prahova în acest an în Cehia şi Slovacia. Vezi cât e bugetul!
Consiliul Judeţean promovează Prahova în acest an în Cehia şi Slovacia. Vezi cât e bugetul!

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova intenţionează să organizeze în 2019 evenimentul EuroExpo Prahova în două ţări, în perioada 2-8 iunie. Pentru promovarea judeţului autorităţile vor să aloce din buget suma de 200.000 de lei.

După Liege (Belgia), Cimişlia (Moldova), Heidelberg (Germania), Brescia sau Rovigo (Italia), EuroExpro Prahova ar urma să se ţină în acest an în Cehia şi Solvacia, la invitaţia ambasadelor României în cele două ţări. Sunt vizate localităţile Praga şi Kromeriz, respectiv Bratislava şi Lucenec. Evenimentul, devenit o tradiţie pentru Consiliul Judeţean, îşi propune realizarea unor schimburi de experienţă în domeniul dezvoltării locale, promovarea reciprocă în domeniile dezvoltării economice, culturii şi turismului, schimburi interinstituţionale în domeniile social, dezvoltare economică, cultură, sport, protecţia mediului, transport şi protecţia medico-socială.

Propunerea pentru organizarea acestui târg urmează să intre în dezbaterea consilierilor judeţeni în şedinţa programată joi după-amiază.

Autorităţile din Prahova doresc să invite la acest eveniment reprezentanţi de la Muzeului Județean de Artă "Ion Ionescu Quintus", Muzeul Județean de Istorie și Arheologie, Muzeul Județean de Științele Naturii, Biblioteca "Nicolae Iorga", Centrul Județean de Cultură, Teatrul "Toma Caragiu" Ploiești, Filarmonica "Paul Constantinescu", dar şi agenți economici şi meșteri populari și meșteșugari, potrivit informaţiilor trecute în proiectul de hotărâre publicat pe pagina de internet a CJ Prahova. Programul propus prevede şi o degustare de vinuri româneşti, pe data de 4 iunie, la Bratislava.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office