Au fost aduse buletinele de vot în Prahova

Publicat in Politica 20 Mai 2019 372 ori
Google+ WhatsApp
Au fost aduse buletinele de vot în Prahova
Au fost aduse buletinele de vot în Prahova

Ieri, reprezentanții Instituției Prefectului au adus buletinele de vot, broșurile informative pentru experții electorali, ștampilele cu mențiunea ”Votat” și timbrele autocolante necesare pentru alegerile europarlamentare și referendumul din data de 26 mai.

Astfel, de la Monitorul Oficial au fost ridicate cele 2.176.311 buletine de vot necesare electoratului prahovean, cu precizarea că fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot: două pentru fiecare întrebare pentru referendum și unul pentru alegerile europarlamentare.

Totodată, de la Monitorul Oficial au fost ridicate și broșurile elaborate de Autoritatea Electorală Permanentă pentru experții electorali din secțiile de votare. De la Regia Autonomă Monetăria Statului din București au fost luate ștampilele cu mențiunea ”Votat”, iar de la CN Imprimeria Națională timbrele autocolante.

Toate materialele menţionate, inclusiv buletinele de vot, au fost transportate de la Bucureşti la Ploieşti, la Palatul Administrativ, cu pază asigurată de către Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.