Seful IGPR: Radu Mazare este în custodia Poliției

Publicat in Politica 20 Mai 2019 147 ori
Google+ WhatsApp
Seful IGPR: Radu Mazare este în custodia Poliției
Seful IGPR: Radu Mazare este în custodia Poliției

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, declarații privind extrădarea lui Radu Mazăre.

"Extrădatul este în custodia poliției, astăzi va ajunge. A fost preluat de poliție", a declarat Ioan Buda, în urmă cu puțin timp.

Radu Ștefan Mazăre este în custodia Poliției Române, anunță reprezentanții instituției, precizând că întoarcerea fostului primar al Constanței pe teritoriul României va avea loc luni.

"La această oră, persoana urmărită internațional, Radu Ștefan Mazăre, este în custodia Poliției Române. Vă reamintim faptul că, la nivelul Poliției Române, s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile", anunță luni dimineață Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office