Primarul Dobre aşteaptă soluţii de la ploieşteni pentru reducerea poluării din Ploieşti

Publicat in Politica 16 Mai 2019 190 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Dobre aşteaptă soluţii de la ploieşteni pentru reducerea poluării din Ploieşti
Primarul Dobre aşteaptă soluţii de la ploieşteni pentru reducerea poluării din Ploieşti

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a inițiat o serie de întâlniri oficiale cu reprezentanții societății civile, ai organizațiilor neguvernamentale, care doresc să se implice activ în stabilirea celor mai bune soluții pentru reducerea poluării din municipiu.

Prima întâlnire de acest gen a avut loc săpătămâna trecută, la ea participând reprezentanți de la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, organizația Prahova în Acțiune, respectiv Ioana Enăchescu, Cosmin Grădinaru, Cristina Toma și Răzvan Stănciulescu, Asociația Stop Poluării, reprezentată de Camelia Iuliana Radu, Fundația Pancuantic, reprezentată de  Valentina Nicolae, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, reprezentată de Ana Nedelcu, Cristian Leonte, reprezentant al suporterilor Peluzei I- “Ilie Oană”, precum și Ionuț Urzeală din partea  Ploiești Basketball, a anunţat astăzi administraţia ploieşteană, într-un comunicat de presă.

O nouă reuniune oficială în acest context se va desfășura vineri, 17 mai 2019, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Ploiești. Astfel, Adrian Dobre invită la acest dialog deschis pentru identificarea unor soluții viabile și concrete împotriva poluăriiși la un efort comun de creștere a calității condițiilor de mediu pe cetățenii preocupați direct de problema poluării în municipiul Ploiești, precum și pe specialiști din domeniu sau alte organizații neguvernamentale interesate de soluționarea acestei situații, se mai arată în comunicat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office