Bogdan Toader, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor: Avem vesti bune: largirea la patru benzi a DN 72, precum și a DN1B

Publicat in Politica 16 Mai 2019 354 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor: Avem vesti bune: largirea la patru benzi a DN 72, precum și a DN1B
Bogdan Toader, dupa intalnirea cu ministrul Transporturilor: Avem vesti bune: largirea la patru benzi a DN 72, precum și a DN1B

Vizita ministrului Transporturilor, de astazi, in Prahova, a fost de bun augur! Presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a venit cu vesti importante dupa intalnirea cu Razvan Cuc: DN72 si DN1B - iesirea spre Blejoi, vor fi largite la patru benzi.

"În #Prahova, infrastructura rutieră are prioritate! Noi vești bune!

Domnul Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a venit astăzi în Prahova pentru a urmări modul în care se derulează lucrările de infrastructură rutieră din județ. Unul dintre punctele negre de la intrările din municipiul Ploiești, unde se înregistrau foarte multe accidente rutiere, este pe cale să dispară, pentru că în cel mult două săptămâni va fi finalizat sensul giratoriu de la Lukoil, spre Brașov.

Un obiectiv pentru care am purtat discuții cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și ai Ministerului Transporturilor este pe cale să se realizeze.

Consiliul Județean Prahova, prin colaborarea cu CNAIR, are în vedere rezolvarea tuturor problemelor de trafic, dar și pentru creșterea siguranței circulației.

Țin să îi felicit pe reprezentanții societății care au construit acest sens giratoriu de la ieșirea din Ploiești, zona Lukoil, pentru modul în care au gestionat această lucrare, pe care o vor finaliza înainte de termen, săptămâna viitoare.

Avem vești foarte bune de la domnul ministru și în privința unor ample proiecte de infrastructură, printre care se regăsesc lărgirea la patru benzi a DN 72, precum și a DN1B, la ieșirea spre Blejoi. La întâlnirea pe care am avut-o astăzi, domnul Răzvan Cuc a mai menționat că se apropie de lansare și un alt proiect așteptat de prahoveni - centura ocolitoare a municipiului Câmpina. Acestora li se va adăuga și sensul giratoriu de la ieșirea din Ploiești spre Buzău, care va înlocui improvizația actuală, o pată pe imaginea municipiului Ploiești, și centura ocolitoare a orașului Vălenii de Munte.

#DezvoltămPrahova"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office