Clasari in dosarul HidroPrahova. Probele FALSE continua sa iasa la iveala!

Publicat in Politica 16 Mai 2019 502 ori
Google+ WhatsApp
Clasari in dosarul HidroPrahova. Probele FALSE continua sa iasa la iveala!
Clasari in dosarul HidroPrahova. Probele FALSE continua sa iasa la iveala!

Marele dosar instrumentat de gasca de penali de la DNA Ploiesti Onea-Portocala&co, HidroPrahova, a fost clasat. În acest dosar au mai fost cercetați omul de afaceri Sebastian Ghiţă, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma.

 

Reamintim faptul ca dosarul HidroPrahova a fost una dintre "tentaculele" caracatitei descoperita de Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma caruia intreaga gasca de "paraditori" a fost eliminata din magistratura, fiind, totodata, cercetati penal pentru abuz in serviciu, masluire de probe, influentarea martorilor etc. 

Despre nenorocirile savarsite de Onea&Portocala in acest dosar, a vorbit si Vlad Cosma, care a dezvaluit cum erau falsificate asa-zise tabele cu nume de martori (ne amintim numele "Serghei Petrus", inventat de Portocala), dar si cum Onea si Negulescu au lucrat in acest dosar cu poligraful masluit de la Buzau.

Vlad Cosma a povestit că într-unul din dosarele în care era forțat să mintă, întrebările erau deja stabilite, iar răspunsurile erau cele dorite de procurori. 

Adrian Semcu a postat, astazi, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care prezinta clasarea dosarului HidroPrahova, reamintind faptul ca pentru acuzatiile false a stat 24 de ore in arest la Campina si alte 7 zile in arest la domiciliu.

"Direcția Naționala Anticorupție a decis după patru ani să claseze cauza pentru care în 2015 am fost reținut peste 24 de ore în arest la Câmpina și ulterior 7 zile în arest la domiciliu, pentru o presupusă infracțiune de trafic de influență într-un dosar care viza societatea HIDRO PRAHOVA.

După ce în toată această perioadă, asupra mea a planat suspiciunea unei vinovății inventate de către DNA Ploiești, pe baza unui denunț al unui martor cu identitate protejată, în nota specifică anului 2015, vinovăție care de fapt se baza pe NIMIC, după prejudicii de imagine, ce țin de prestigiul personal, profesional și în special politic, pentru care NIMENI nu a plătit, astăzi pot să anunț public că dosarul nr. 478/P/2018, care mă viza și pe mine, a fost CLASAT.

Deci toată agitația din urmă cu 4 ani s-a dovedit a fi practic un obiectiv pe care DNA l-a avut, pentru a adăuga încă un nume pe lista celor care ar fi trebuit să devină vulnerabili. Nu a fost cazul cu Adrian Semcu.", a scris Semcu, pe Facebook.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office