Producatori prahoveni, vizitati de premierul Dancila. Invitatia i-a apartinut lui Bogdan Toader

Publicat in Politica 15 Mai 2019 971 ori
Google+ WhatsApp
Producatori prahoveni, vizitati de premierul Dancila. Invitatia i-a apartinut lui Bogdan Toader
Producatori prahoveni, vizitati de premierul Dancila. Invitatia i-a apartinut lui Bogdan Toader

La invitatia presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, premierul Viorica Dancila a vizitat, astazi, fabricile de panificatie si serele de tomate ale unor producatori prahoveni, dar si Statia de Tratare Mecano-Biologică a Deșeurilor Biodegradabile Ploiești, la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova și la Spitalul Orăşenesc din Urlaţi si la Proiectul de inființare a canalizării în Tomșani.

"Cei care mă cunosc știu bine că nu ratez nicio ocazie de a promova #Prahova!

Astfel, astăzi, odată cu vizita doamnei prim-ministru Viorica Dăncila, am avut prilejul de a prezenta investiții importante, concretizate prin fonduri europene și guvernamentale, dar și obiective relevante pentru economia și industria din județul Prahova.

În acest sens, vizita de lucru s-a extins de la Stația de Tratare Mecano-Biologică a Deșeurilor Biodegradabile Ploiești, la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova și la Spitalul Orăşenesc din Urlaţi, la Proiectul de inființare a canalizării în Tomșani (realizat prin programul PNDL II), dar și la productivele sere pentru cultivarea roșiilor din aceeași localitate.

Nu am omis în acest traseu nici Stația de epurare HIDROPRAHOVA, S.C. Oltina S.R.L. sau Ploiești Parc Industrial.În Prahova, dovedim că se pot atrage și concretiza fonduri europene în sănatate și industrie, avem capacitatea necesară de a asigura și accesa alocări financiare pentru dezvoltarea agriculturii și a industriei județene!Le mulțumesc miniștrilor Guvernului Dăncilă- Sorina PinteaIntotero Natalia ElenaStefan Radu Oprea, Bădălău Niculae, Eugen TeodoroviciGratiela Draghici pentru dialogul constructiv purtat pe parcursul acestei vizite de lucru.#DezvoltămPrahova
#ÎmpreunăTotulDevinePosibil", a scris Bogdan Toader pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office