Iohannis s-a încurcat in intrebarile de la Referendum

Publicat in Politica 15 Mai 2019 221 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis s-a încurcat in intrebarile de la Referendum
Iohannis s-a încurcat in intrebarile de la Referendum

Nici initiatorul Referendumului nu este capabil sa spună la ce întrebări trebuie să răspundă romînul pentru că interesul față de opinia românului este nul.

Ca urmare, Iohannis a ieșit cu declarații publice și s-a încurcat în întrebări. În plus, a spus că nu poate fi interzisă corupția și prin urmare mai bine ne jucăm cu amnistia .

Iată declarația președintelui.

„Aștept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupți, la prima întrebare, în sensul că „da” suntem de acord cu interzicea...(pauză)...suntem de acord cu interzicea corupției, am vrut să spun, dar, din păcate, așa departe nu putem să mergem, așa că putem să spunem „da”, suntem de acord cu interzicea amnistiei pentru fapte de corupție. A doua chestiune, „da”, suntem de acord, deci a doua întrebare, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiției și în domeniul politicii penale”, a spus Klaus Iohannis, care i-a invitat pe români să iasă la vot pe 26 mai.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office