Codrin Stefanescu, dupa ce Iohannis a refuzat propunerea noilor ministri: Este HALUCINANT! Epoca lui se apropie de final

Publicat in Politica 23 Aprilie 2019 299 ori
Google+ WhatsApp
Codrin Stefanescu, dupa ce Iohannis a refuzat propunerea noilor ministri: Este HALUCINANT! Epoca lui se apropie de final
Codrin Stefanescu, dupa ce Iohannis a refuzat propunerea noilor ministri: Este HALUCINANT! Epoca lui se apropie de final

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat, pentru DCNews, la declarațiile date de președintele Klaus Iohannis.

 

”Cele trei propuneri care au fost făcute pentru a înlocui miniștrii sunt propuneri cu care nu sunt de acord. Sunt persoane nepotrivite pentru funcția de ministru și nu accept această remaniere așa cum mi-a fost propusă.” este anunțul președintelui Klaus Iohannis. 

”Răspunsul este halucinant” este prima reacție a lui Codrin Ștefănescu. 

După ce președintele Klaus Iohannis a spus că ”Persoanele - miniștrii propuși- nu sunt pregătite, nu au ținuta pentru a ocupa aceste funcții”, Codrin Ștefănescu a replicat: ”Să vii să spui că miniștrii n-au conduită este pe lângă Constituție, pe lângă lege și pe lângă toate atribuțiile pe care trebuie să le aibă președintele”. În același timp, liderul PSD afirmă, despre cele trei propuneri de miniștri, că sunt ”oameni integri, onești care au demonstrat, prin ieșirile publice, cât de mult își iubesc țara și cât de bine pregătiți sunt”. 

Codrin Ștefănescu spune că este evident că președintele Klaus Iohannis nu o acceptă pe Oana Florea, cea care-și iubește țara și iubește românii, arătând din plin acest lucru cât timp a fost la conducerea fundației FACIAS. De asemenea, liderul PSD spune că președintele nu-l acceptă nici pe Eugen Nicolicea, un om ”critic”față de cei care, ”încălcând Constituția și morala”, l-au întărit pe președintele Klaus Iohannis, ”impunând politica cătușelor și a pumnului în gură”. De semenea, nici pe Liviu Tit Brăiloiu nu l-ar ”înghiți” președintele Klaus Iohannis, propunerea de ministru pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni, pentru că a avut ”poziții publice vizavi de modul dictatorial” al președintelui.  

”Epoca lui Klaus Iohannis se apropie de final și românii văt tot mai des cum acest personaj, împreună cu clica lui, au încercat și vor încerca până-n ultima clipă să fărâmițeze tot ce e mai bun și mai trainic pentru români” a conchis Codrin Ștefănescu. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office