Primarul din Poiana Câmpina, condamnat definitiv la 1 an și 4 luni închisoare

Publicat in Politica 23 Aprilie 2019 5930 ori
Google+ WhatsApp
Primarul din Poiana Câmpina, condamnat definitiv la 1 an și 4 luni închisoare
Primarul din Poiana Câmpina, condamnat definitiv la 1 an și 4 luni închisoare
Primarul localității Poiana Câmpina, Moldoveanu Ioan Alin, a fost condamnat definitiv la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “inducerea în eroare a organelor judiciare”!

. 

Milionarul din Poiana Câmpina care știe de unii procurori DNA că iau șpagă, dezvăluia unui jurnalist, în 26 octombrie, 2017:“Doar dragostea de semeni, dăruirea pentru binele oamenilor și mărinimia provenind dintr-o inimă mare poate face un milionar în euro să se dedice binelui comunității în loc s-o ardă prin cluburi de fițe și țări străine. Avem un astfel de mare  caracter și în Prahova. În Poiana Câmpina mai exact, iar numele său este Alin Ioan Moldoveanu (sursa foto: campinaph.ro), primarul din Poiana Câmpina. Acest personaj model nu putea trece neobservat în lumea politică, drept urmare a fost uns în funcția de secretar general al PNL Prahova.

Din capul locului vă spun că milionul de euro provine din muncă cinstită, transformată în două terenuri, ulterior vândute și trecute în declarația de avere. Aproape 900.000 de euro valorau cele două terenuri, iar până la un milion (chiar peste) tablouri precum și alte terenuri și case de locuit.

Precum vedeți, omul era și foarte modest, umbla cu un Opel Corsa model 2007.

Pentru că de la astfel de oameni avem ce învăța, am aprofundat declarațiile de avere postate pe siteul primăriei fix după ce am trimis o solicitare în acest sens (dar de ce să mai detaliem? ce mai înseamnă o mică golănie, între noi, bagabonții?). Am observat că, după ce modelul de gospodar milionar, a vândut terenurile, în anul următor, dar nu apar banii pe nicăieri. Ce-i drept, apare un apartament de 42 metri pătrați, dar n-o fi 900.000 de euroi. Desigur, există și alte explicații, gen banu’ la sacoșă sau vreun contract care prevede plata în rate. Mai mult, întâiul gospodar al comunei se mai pricopsește, în 2015, și cu două datorii, 38 mii respectiv 44 mii. Tot euroi.
Un an mai târziu, altă datorie… 75 mii, de data asta în lei. Banii  din terenuri tot nu apar. Iar, în 2017, dispare un teren și apare altul, iar lămuririle, probabil, vor veni în 2018. (LINK DECLARAȚII DE AVERE)
No photo description available.Image may contain: text

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office