Un polițist local acuză că a fost bătut de un primar din Prahova în sediul primăriei

Publicat in Politica 22 Aprilie 2019 838 ori
Google+ WhatsApp
Un polițist local acuză că a fost bătut de un primar din Prahova în sediul primăriei
Un polițist local acuză că a fost bătut de un primar din Prahova în sediul primăriei

Un polițist local din Podenii Noi acuză că a fost bătut de primarul Mihai Alionte chiar în sediul primăriei! Reporterii ziarului Incomod au stat de vorbă cu avocata polițistului local care spune că problemele au început încă de vineri, 19 aprilie, când polițistul local s-a întors la serviciu după o perioadă în care a avut concediu de odihnă și concediu medical.

Avocata bărbatului susține că vineri, când s-a întors din concediu, polițistul local a vrut să semneze condica de prezență, dar nu a găsit-o, așa că a depus o solicitare prin care a anunțat că s-a prezentat la serviciu începând cu ora 08.00 și că nu găsește condica. La ora 16.00, când a ieșit din serviciu, avocata spune că bărbatul a cerut încă o dată condica de prezență, dar că primarul Mihai Alionte a refuzat să i-o pună la dispoziție.


Avocata a mai precizat că polițistul local are probleme de sănătate, după ce acum cinci ani a suferit de meningită, de abia a scăpat atunci de boală, iar acum trebuie să fie tot timpul protejat la cap. După ce a fost bătut, bărbatul spune că a acutizat dureri extrem de mari la cap, așa că a fost preluat de o ambulanță de la sediul poliției unde a mers pentru a depune plângere pentru ultraj.
Luni dimineață, 22 aprilie, avocata polițistului local spune că acesta a mers la serviciu unde a solicitat din nou condica de prezență, dar că de cum a intrat în sediul primăriei Alionte l-a luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele în cap și în zona fesierilor, apoi îmbrâncindu-l afară din primărie, moment care a fost surprins de o camera de supraveghere de vizavi (video jos).

Reamintim că primarul din Podenii Noi, Mihai Alionte, a mai fost recent în atenția opiniei publice după ce un bărbat a postat pe Facebook o fotografie din biroul primarului în care se vedea că acesta are pe perete cu tablou cu Nicolae Ceaușescu.

Contactat de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, primarul Mihai Alionte a refuzat să ofere un răspuns.

Vezi AICI imagini video cu momentul în care polițistul local este îmbrâncit afară din sediul primăriei Podenii Noi

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office